Sare Boon

Vroedvrouw, lactatiekundige IBCLC®, draagconsulent
Bezielster van Samen Beleven

Hallo, ik ben Sare, geboren en getogen te Tienen.
Als 18-jarige ging ik verder studeren in Brussel. Daar studeerde ik in 2011 af als vroedvrouw. Je kent dat wel, je blijft na je studies even plakken en zo startte ik in augustus 2011 mijn loopbaan als vroedvrouw te UZ Brussel. Maar, ‘the roots’ lonkten. Ik trok terug richting mijn ‘thuisstad’ en ging als vroedvrouw aan de slag in het ziekenhuis van Sint-Truiden. Om wat meer inzicht te krijgen in de noden van te vroeg geboren kindjes studeerde ik nog een beetje bij. Na een aantal jaartjes wou ik mijn horizon verbreden en ging ik aan de slag als leidinggevende van een kinderdagverblijf. Ondertussen stichtte ik mijn eigen gezinnetje en werd ik zelf mama.

Vroedvrouw, dat zit dus echt in je hart en in je nieren, dat zit in je bloed.

Dus, logischerwijze hervatte ik het vroedvrouw zijn, ditmaal in de thuiszorg. Ik verdiepte me ondertussen ook in het ergonomisch dragen van baby’tjes/kinderen EN in de wondere wereld van het borstvoeding geven.

Omdat ik de groeiende vraag naar zorgen niet meer alleen kon dragen maakte ik werk van mijn eigen praktijk: Samen Beleven. Zo doende komen jullie hier op onze website terecht.

Als zelfstandige vroedvrouw, lactatiekundige IBCLC ® en draagconsulent help ik jullie graag verder met een gepersonaliseerde, afgestemde zorg op maat waar de noden van jullie als de (toekomstige) ouder(s) centraal staan.